Seaview resort-style in the heart of Batu Ferringhi

Seamless connectivity to inner city

Overview

Seamless connectivity to inner city

Resort style condominium designed predominantly in a North-South direction. All units are design with most living spaces having approximately 16 feet wide opening direct view towards outdoor. The unit layout is adapted for modern interiors that maximises visual link to the exterior.

Project Features

Nothing beats coming home to wholesome lifestyle facilities after a long day at work. Relax by taking a dip by the infinity pool, rejuvenate in a spa, or simply take a jog and work out in breezy green surround.

  • BBQ Area
  • Tennis court, Badminton Court
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Swimming pool, Wadding Pool
  • Outdoor fitness square
  • Playground
  • Thematic landscapes
  • Amenities Nearby | The International Schools of Penang, 5 Star Hotels & F&B Outlets, Ferringhi Plaza,
  • Transport | Bus Stations
  • Location | Located in Batu Ferringhi, festive beach atmosphere all year around

Location

Batu Ferringhi is a town in Penang and an ideal location that known as a high-end suburb with green lush hills, nearby beaches, and great public amenities. The upcoming 3 major links development allows Batu Ferringhi for seamless access to Georgetown including major international labels & other lifestyle necessities - Gurney Wharf.