IQI diserikan dengan Anugerah Firma Hartanah Terbaik di NREA 2021

Anugerah

IQI telah berjaya merangkul Anugerah Firma Hartanah Terbaik di NREA 2021 yang diadakan pada 11 Disember, bertempat di Hotel Berjaya Times Square.

Anugerah Firma Hartanah Terbaik yang dianjurkan oleh Institut Ejen Hartanah Malaysia ini lebih tertumpu kepada ejen dan juga perunding harta tanah. Terdapat 5 kategori dengan 21 subkategori pada anugerah kali ini. Setiap pencalonan akan dinilai berdasarkan pencapaian, perkembangan dan juga kejayaan ejen tersebut.

Anugerah Firma Hartanah Terbaik ini diperkenalkan pada tahun 2009 bagi meraikan syarikan ejen dan perunding harta tanah di Malaysia. 

Anugerah Agensi Terbaik

 

Senarai Anugerah yang Dimenangi

Agensi

🏅 AGENSI HARTANAH TERBAIK 2021

 

Ejen

🎖️ PERUNDING HARTA TANAH KOMERSIAL TERBAIK 2021
DORIS TAN AH ENG – SABAH

Anugerah Ejen Terbaik

Anugerah Firma Hartanah Terbaik meraikan kejayan serta sumbangan oleh Ejen Harta Tanah, Ejen Harta Tanah yang masih dalam tempoh percubaan, Perunding Harta Tanah dan juga ‘team leader’ dalam industri ini. Ini memberikan ruang bagi menghargai segala usaha dan komitmen mereka untuk berjaya dalam industri hartanah ini. 


Seperti yang anda dapat baca daripada artikel ini, IQI merupakan agensi hartanah yang menjadi pilihan pembeli serta pelabur. 

Tunggu apa lagi, ini merupakan masanya untuk anda menyertai kami sebagai seorang perunding harta tanah! Isi borang dibawah dan kami akan hubungi anda dengan segera. 

Related posts

OPR meningkat, pasaran hartanah tidak terjejas – JUWAI IQI

syakirah

JUWAI IQI: Pelaburan Hartanah Bakal Meningkat 40%, Pembukaan Sempadan Malaysia-Singapura Faktor Utama

syakirah

5 Cara Pelaburan Hartanah Yang Anda Perlu Tahu!

syakirah